Aktiviti Terkini

Jemputan Program Isra’ Mikraj di Sek. Men. TM

Posted by:

sek tm

Alhamdulillah, kami mendapat jemputan dari Sekolah Menengah Tengku Mahmood, Mergong yang merupakan sekolah swasta dan mempunyai 6 orang guru serta 60 lebih orang plelajar.

Sekolah ini merupakan sekolah persendirian yang sudah lama bertapak bermula tahun 1991 sehingga sekarang. Sekolah ini hanya mengambil pelajar dari umur 16 dan ke atas bagi yang ingin mendapatkan sijil SPM. Sebenarnya, kami baru tahu sekolah ini ada khas untuk pelajar-pelajar tertentu. Sangatlah bagus bagi mereka yang ingin menyambung pengajian sebabnya sijil SPM sangatlah penting sekarang.

Sempena sambutan isra’ mikraj, program pengisian telah diadakan dan salah satu slotnya, kami dijemput hadir untuk memberi pengisian berkaitan dengan irsyad remaja. Alhamdulillah mendapat sambutan yang baik dari guru-guru terutama sekali Pengetua sekolah. Walaupun sekejap ia sangat bermakna buat kami. InsyaAllah kami akan hadir lagi untuk memberi sepenuhnya program Irsyad Remaja seharian kepada pelajar-pelajar di sekolah ini.

Nantikan kehadiran kami ^_^

Kami juga mengalu-alukan sekolah-sekolah lain untuk menjemput kami memberikan talk untuk Bengkel Irsyad Remaja. Sebarang pertanyaan dan sekiranya berminat bolehlah menghubungi kami di talian 012-4519001 (Cik Puan Syuhadah).

 

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.
Page 1 of 11