Aktiviti Terkini

Bengkel Irsyad Diri bersama Staf KEDA

Posted by:

irsyad di keda

Bengkel Irsyad Diri bersama staf-staf KEDA pada 13 April 2016 (Rabu) bermula pada jam 8.30 pagi sehingga 4.30 ptg bertempat di Bangunan KWSP Alor Setar.

Bengkel ini dhadiri seramai 55 orang staf KEDA wakil dari semua zon Kedah. Bengkel ini dianjurkan oleh Jabatan Latihan dan Pengurusan Sumber Manusia. Penceramah mewakili Yayasan adalah Dr Nadiyah Elias dan diiringi dengan Cik Puan Adilah Md Zain (sukarelawan yayasan).

Syukur ke hadrat Illahi. Bengkel ini adalah pertama kali diadakan bersama-sama masyarakat KEDA khususnya staf-staf KEDA. Yayasan sangat berharap ini adalah permulaan yang baik untuk Irsyad Diri bermula dengan staf-staf di peringkat atasan sebelum turun ke penduduk-penduduk KEDA sendiri. Yayasan kami sangat mengalu-alukan staf-staf KEDA untuk sendiri menjadi sukarelawan pada masyarakat KEDA suatu hari nanti. InsyaAllah. Yayasan akan membuat pemantauan susulan dalam menggerakkan Irsyad Diri di tempat KEDA. Oleh itu, kami sangat memerlukan bantuan sukarelawan untuk bergerak bersama-sama dengan yayasan.

Doakan semoga Bengkel Irsyad Diri berkembang dan dapat memasuki pelbagai peringkat sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam mencapai peningkatan diri di dunia untuk kejayaan di akhirat.

 

 

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.
Page 1 of 11